2004-07-17

Packat för semester

Imorgon bitti bär det iväg på semester, en veckas tältning på Falster, Danmark. Så jag hoppas det inte blir regn. Det viktigaste packades såklart först... Det tog en stund att fundera ut vad som skulle med i stick-väg. Det här blev resultatet:

Pågående: arantröja till en kille som blir ett till vintern, basker i alpacka från Anita Gunnars Mössor...etc-bok och så att börja på: entrådigt ullgarn från Yllet till mosstickad tröja och mer alpacka ljusgrått och grafit till vantar med gotlandsmönster. Det borde väl räcka? Annars VET jag att det finns finfina garnaffärer i Danmark också!
 
Hur gick det nu med min ambition att montera lite... Sådär... Trådarna till fredsstrumporna är fästa, så här blev de:

Färgen är urläcker, syns inte så bra på bilden, det är mörkt lila, björnbär, hallon, blåbär och mjölk (mina associationer). Så hoppas jag att den som har gjort mönstret (finns här) inte ljuger och har skrivit "hoppa och skit din fan" istället för "blessings" som det enligt uppgift ska stå både på arabiska och hebreiska... Skulle kanske inte vara så populärt när svägerskan kommer till Jerusalem med dem på sig...

Jag stickade kanterna på min shapely tank också, kanske hinner (orkar, vill?) jag sy ihop den ikväll. Maken: Va, har du stickat ett linne? När gjorde du det? (underförstått jag har inte sett nåt, har du gjort det när jag var på muggen eller?)

Jag blev bara tvungen att börja på grytlappen med bomullgarnet Kate sände mig. Den blir röd med vitt mönster på ena sidan

och vit med rött mönster på andra sidan

Fint, tycker jag!

Hoppas på en lugn bilresa så jag kan sticka mycket. Lyckligtvis har vi slitit halva dan med att packa, så jag kan nog ta mig en stund nu ikväll också. Uppehåll alltså på drygt en vecka!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Så mye fint du har lagd! Koselig blog også! God ferie! Hilsen Malin ( http://knitgirlinorway.blogdrive.com/ )

19/7/04 22:36  

Skicka en kommentar

<< Home